Cat costa consultanta?

E, aici chiar avem o problema. Putini sunt cei care recunosc adevarata valoare a unui sfat de calitate. Au impresia ca se poate si fara sau mai rau, spun: "A, pai asta stiam si eu, ce mare scofala?". Ok, daca stiai, atunci de ce ai venit la noi?

Aici nu prea exista precedent. A, daca vrei sa stii cat spatiu ai nevoie pentru siteul tau si vrei sa ne ocupam noi de achizitie server si setare email, putem sa ti le oferim si gratuit daca faci siteul cu noi. Nu despre asta e vorba cand discutam de preturi pentru consultanta. E vorba de relatia care se creeaza intre mine si tine pana la momentul in care ai deplina incredere in ceea ce spun si asta bazat pe relatia noastra ce a adus numai rezultate bune. In momentul cand afacerea ta creste cu 5% peste media online, dar acei 5% inseamna 10.000 euro luna, in timp ce concurenta are o crestere de max. 1-2 procente atunci am dat un sfat bun si atunci 1.000 euro pe luna pentru sfaturi nu inseamna deloc mult, inseamna 10% din cat ai castigat tu in plus fata de ce deja castigai. Nu putem nici sa cerem preturi in procente din afacerea ta ca riscam sa ne facem cu 50.000 euro/luna taxa de consultanta si trecem la alta grila de impozitare.

Cel mai bine este sa discutam inainte, mult. Si cand zic mult ma refer la mult. Adica sa fie clar, fara sa avem dubii, ce vrea fiecare de la celalalt. De abia atunci putem sa spunem daca pretul oferit este mare sau nu. Iar inainte ca eu sa dau un pret, tu trebuie sa nu ai in cap ideea ca "daca ma prosteste?". Scopul meu nu este sa fur ca eram de mult bogat si in partid, scopul meu este sa ajut prin sfaturi venite din experienta, cu conditia sa ma lasi sa iti dau sfaturi.


Ne gasiti si pe Flickr Facebook
Siteuri partenere:
web cms | web seo | web estate | web letter | rich media | web developing | websource | web source